Loading...

OVER MIJ

Hallo, mijn naam is Heleen Verboom
Heleen Verboom

Heleen Verboom

Coach

Hi, ik ben Heleen Verboom Life coach, Systemisch coach, ADHD Coach en ik leer leer trainer, en bijna NLP Practisioner,  heb drie prachtige kinderen van 14 tot 24 jaar. Ik ben geboren in 1972 en heb in september 2018 De Coachsleutel opgericht.

In 1998 ben ik in de gezondheidszorg gaan werken nadat mijn agogische opleiding klaar was. Het begon met een  kindertehuis, daarna veranderd naar woningen  voor mensen met een verstandelijke beperking en de psychiatrie. Een thema dat al deze gebieden betrekt is hoe leren deze doelgroepen? Waarvoor doen ze wat ze doen. Dit heeft mij veel praktische tools en inzicht gegeven.  Deze mix heeft altijd mijn aandacht gehouden. Het blijft fascineren. Na 20 jaar in de zorg gewerkt te hebben wil ik enkel aan de slag met mensen die voor zichzelf gaan zorgen. Mensen die zelf aan het werk willen  gaan, verandering willen en  bewust worden en proactief aan de slag gaan. Wat is dat leuk! Wat een drive om problemen op te pakken en wat mensen gaan  harde stappen maken als zij daar klaar voor zijn naar een gelukkiger leven.

De veelzijdigheid van mijn coachopleidingen vult de verschillende coachstijlen aan. De Voice Dialoog in de volwassen coaching en het stoplicht in de kindercoaching, het is op een andere manier hetzelfde. Hoe het onbewuste werkt met NLP,  jezelf begrijpen waar je zit. En hoe kan je er iets positiefs tegen over zetten. Juist de combinatie van volwassen coaching en kindercoaching maakt uniek. Ik begrijp de moeder met ADHD dat haar hoofd vol zit met het hele leven daaruit alle ballen in de lucht te houden. En het soort dat zijn eigen pad zal lopen, omdat dat houvast geeft. Moeder en zoon weer samenbrengen, zodat ze zoon zich gezien weet en moeder meer rust in haar hoofd geeft. Van origine kom ik uit een christelijk gezin. Dit merk je door de metaforen die ik gebruik. Daarnaast begrijp hoe de christelijke wereld en kerkstromingen in elkaar zitten. En ik zoom aan waar je zit in geloof of spiritualiteit. 

Met veel plezier en enthousiasme begeleid ik volwassenen, jongeren en kinderen op hun weg, zodat ieder weer beter in zijn vel zit en blij met verwachting het leven aangaat.

De ambitie van de Coachsleutel is dat het leven wat voor je ligt, mooi mag zijn. Dat houd in dat je nu mag handelen om morgen een mooi leven te hebben. Het verleden verwerkt, de dingen die zich aandienen mee om te leren gaan, het leven in het nu, daar gebeurt het Je uitstrekken naar wat voor je ligt.  Het verlangen vergelijk ik met uitkijken naar pakjesavond. Vanuit dat verlangen is de drive voor verandering.  Wat moet daar allemaal gebeuren voor het zo ver is? Gelukkig leven is een werkwoord. Samen trekken we op voor de juiste stappen.

42 BLIJE KLANTEN
2835 EMAILS VERSTUURD
42 MENSEN GECOACHT
5 OPLEIDINGEN GEVOLGD VOOR COACHING

MIJN WERKWIJZE

HET COACHINGSTRAJECT VAN BEGIN TOT EIND
1. Kennismaking

Geheel vrijblijvend leren wij elkaar kennen. Aan het eind van de inspirerende ontmoeting stemmen we af of we verder gaan en hoeveel sessies er geschat worden.

2. Aan de slag

Na het eerste gesprek hebben we een duidelijk doel afgebakend. We gaan in gesprek en we gebruiken verschillende werkvormen waaronder de bokszak, om jouw issue een plek te geven. Thuis ga jij aan de slag met opdrachten.

3. Vervolg

In de volgende coach-sessies van 1 á 2 uur gaan wij samen actief op zoek waar jij op vast loopt en zullen wij jouw antwoorden hierop vinden. Tussen de sessies zit minimaal 1 week.

4. Slot

Het slot. Na het bereiken van jouw doelen kunnen wij hopelijk jouw deuren openen. Een natraject is altijd mogelijk.

  • Adres

    Nico van der Valkweg 20, Rotterdam

  • Email

    INFO@DECOACHSLEUTEL.NL

  • TELEFOON

    +316 23005328