Loading...

OVER MIJ

Hallo, mijn naam is Heleen Verboom
Heleen Verboom

Heleen Verboom

Coach

Hallo, ik  ben Heleen Verboom Life coach, Systemisch coach, ADHD Coach en ik leer leren trainer, en heb drie prachtige kinderen van 9 tot 18 jaar. Ik ben geboren in 1972 en heb in September 2018 De Coachsleutel opgericht.

In 1998  ben ik in de gezondheidszorg gaan werken nadat mijn agogische opleiding klaar was. Het eerste begin in de zorg was in een kindertehuis, daarna een gezin vervangen tehuis voor mensen met een verstandelijke beperking en de psychiatrie. Een thema die al deze gebieden betrekt is hoe leren deze doelgroepen? Deze mix heeft altijd mijn aandacht gehouden. Het blijft fascineren.  Na 20 jaar in de zorg gewerkt te hebben ging mijn aandacht uit van zorgen voor, naar de cliënt, die zelf aan het werk wil gaan, ofwel bewust worden en proactief aan de slag gaan. Wat is dat leuk! Als er nieuwe inzichten zijn en wat gaan mensen dan hard stappen maken en gelukkiger leven.

De veelzijdigheid van mijn coachopleidingen vullen de verschillende coachstijlen aan.  De Voice Dialoog in de volwassen coaching en het stoplicht in de kindercoaching, het is op een andere manier hetzelfde. Jezelf begrijpen waar je zit. En hoe kan je er iets positiefs tegen over zetten.  Juist de combinatie van volwassen coaching en kindercoaching maakt uniek. Ik begrijp de moeder met ADHD dat haar hoofd vol zit met het hele leven daarvan alle ballen in de lucht te houden. En het kind dat zijn eigen pad wil lopen, omdat dat houvast geeft. Moeder en zoon weer samenbrengen, zodat ze zoon zich gezien weet en moeder meer rust in haar hoofd geeft.

Met veel plezier en enthousiasme begeleid ik volwassenen, jongeren en kinderen op hun weg, zodat ieder weer beter in zijn vel zit en blij met verwachting het leven aangaat.

De ambitie van De Coachsleutel is dat het leven wat voor je ligt, mooi mag zijn. Dat houd in dat je nu mag handelen om morgen een mooi leven te hebben. Het verleden verwerken, de dingen die zich aandienen mee om te leren gaan, leven in het nu, want daar gebeurt het en je uitstrekken naar hetgeen voor je is. Ook wel als kind uitgekeken naar pakjesavond? Wat moet daar allemaal voor gebeuren voor het zo ver is?  Gelukkig leven is een werkwoord.

 

42 BLIJE KLANTEN
2835 EMAILS VERSTUURD
42 MENSEN GECOACHT
5 OPLEIDINGEN GEVOLGD VOOR COACHING

MIJN WERKWIJZE

HET COACHINGSTRAJECT VAN BEGIN TOT EIND
1. Kennismaking

Geheel vrijblijvend leren wij elkaar kennen. Aan het eind van de inspirerende ontmoeting stemmen we af of we verder gaan en hoeveel sessies er geschat worden.

2. Aan de slag

Na het eerste gesprek hebben we een duidelijk doel afgebakend. Thuis ga jij aan de slag met opdrachten. Bokslessen kunnen eventueel een toevoeging zijn in de sessies.

3. Vervolg

In de volgende coach-sessies van 1 á 2 uur gaan wij samen actief op zoek waar jij op vast loopt en zullen wij jouw antwoorden hierop vinden. Tussen de sessies zit minimaal 1 week.

4. Slot

Het slot. Na het bereiken van jouw doelen kunnen wij hopelijk jouw deuren openen. Een natraject is altijd mogelijk.

  • Adres

    Nico van der Valkweg 20, Rotterdam

  • Email

    INFO@DECOACHSLEUTEL.NL

  • TELEFOON

    +316 23005328