Loading...

COACHINGTRAJECTEN

DIT IS ONS AANBOD

VOLWASSEN COACHING

Soms loopt het even niet en kan  het leven je in halen of blijf je stilstaan. Wil je grip op je leven en op je emotie en meer uit het leven halen? Wat zou er gebeuren als  jou potentie en kracht naar voren  komen? Kortom: Als het tijd is voor verandering, dan kan ik wat voor jou betekenen: dus  geef je op voor een verkennend gesprek.

Learn More

FAMILIE OPSTELLINGEN

Stel je eigen familie op, of een thema waar je tegen aan loopt. Familieopstellingen is een methode dat je helpt als je niet los komt van bepaalde patronen.
Telkens kom je in situaties waarvan je denkt: Hoe komt het dat ik hier weer in beland? Het overkomt je, terwijl je eigenlijk je eigen koers wil bepalen.

Learn More

KIND EN JONGEREN COACHING

De Coachsleutel bied ook de training; “Ik leer leren” aan. Als leren niet lukt, en er zijn belemmeringen waardoor leren niet gaat, dan proberen we die op te sporen. Bij iedereen gaat leren anders en bij niemand werkt op dezelfde manier. Hier gaan we uit van hoe leren en werken wel lukt. Of je nu jong of ouder bent, deze training geeft veel zelfinzicht.

Learn More

ADHD COACHING

Wat is ADHD en wat heeft het voor invloed op je leven?
Heb je en diagnose of vermoeden dat jij of je partner Ad(H)D heeft?
Bij de coachsleutel kijken we eerst naar mogelijkheden en de bijzondere krachten. AD(H)D-er. AD(H)D-ers zijn bijzonder talentvol en hebben veel kracht. Hoe zijn die talenten zo goed mogelijk in te zetten. Wat gaat er goed, om vanuit kracht te gaan bouwen. Welke belemmeringen kom je tegen, en hoe kan je daar mee omgaan, dat jij en je omgeving in het beste van jezelf kan komen te staan. Daar kan ik je bij helpen.

Learn More